Fairy Oak Szerepjáték

A lenyűgöző könyv folytatása. Írjuk tovább a történetet, együtt.
 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Rpg elemek

Go down 
SzerzőÜzenet
Admin
Admin
Admin


Hozzászólások száma : 58
Points : 15675
Join date : 2012. Nov. 27.

TémanyitásTárgy: Rpg elemek   Vas. Dec. 30, 2012 10:35 am

1, Pontok: Hsz írással lehet szerezni, és a szintlépéshez kell egy magadott számú.
2, Tulajdonságok: A karakter tulajdonságai, ezeket mesejárással lehet megnövelni. Minden mesének megvan, hogy melyiket növeli a végén. Természetesen lehet máshogy is szerezni, pl. versenyeken. A Vip tagok havonta 5 pontot, és 6 tul.-t kapnak, mihelyst elérik a 3. szintet. A Moderátorok hetente 10 pontot, és 6 tul.-t kapnak, mihelyst elérik a 3. szintet. Az Adminok hetente 15 pontot, és 6. tul.-t kapnak, szinttől függetlenül.

Karakterszintek: Mindenki a 0. szinten kezdi, s onnan lovagol el az 5.-ig
0. szint - innen kezded a játékot
1. szint - szükséges: 100 pont, mindegyik tul.-at 2-re kell növelni./ jutalom: nincs
2. szint - szükséges: 500 pont, mindegyik tul.-at 10-re kell növelni./ jutalom: minden mese végén ötös értékű tul.-t kapsz.
3. szint - szükséges: 2000 pont, mindegyik tul.-at 50-re kell növelni, rendelkezni kell 6 eredménnyel./ jutalom: minden mese végén huszas értékű tul.-t kapsz, kapsz egy eredményt
4. szint - szükséges: 10000 pont, mindegyik tul.-at 100-ra kell növelni, az egyik kiválasztott tul.-t 150-re kell növelni, rendelkezni kell 12 eredménnyel, a képességed legalább egyes szintű kell, hogy legyen./ jutalom: 500 pont, minden mese végén harmincas értékű tul.-t kapsz, kapsz öt eredményt, a gyógyító varázslatokra nem kell dobnod, kétszer dobhatsz mindenre.
5. szint - szükséges: 15000 pont, minden tul.-at 300-ra kell növelni, a kiválasztottat pedig 350-re kell növelni, rendelkezni kell 20 eredménnyel, a képességed legalább hármas szintű kell, hogy legyen./ jutalom: majd megbeszéljük.

Párbaj esetén meg kell határozni, hogy melyik tul.-ban játszátok. Természetesen egy nagyobb szintűnek, nagyobb az esélye a győzelemre. A párbaj három felvonásból áll, és igényelni kell egy embert aki elbeszélőként irányítja. A győztes kap 10 pontot, és 5 tul.-t, ez szintektől függően szorzódik az adott szint számával. A vesztestől levonunk 10 pontot, és 5 tul.-t, ez nem változik a szinteknél.

Képességszintek: Szintén 0-tól 5.-g lehet eljutni. Azt, hogy mit tud egy adott szinten a képességed, arról egyeztetni kell egy Adminnal.
0. szint - innen kezdesz
1. szint - szükséges: 2 mesén részt kell venned, kétszer használnod kell a képességet.
2. szint - szükséges: 5 mesén részt kell venned, ötször használnod kell a képességedet, rendelkezned kell 6 eredménnyel.
3. szint - szükséges: 10 mesén részt kell venned, tízszer használnod kell a képességedet, rendelkezned kell 12 eredménnyel.
4. szint - szükséges: 15 mesén részt kell venned, tizenötször használnod kell a képességedet, rendelkezned kell 15 eredménnyel.
5. szint - az Adminok adják, ha érdemesnek látnak téged.
Viszont ne mindig a képességeiteket használjátok!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Rpg elemek
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Fairy Oak Szerepjáték :: Karakteralkotás, sugó :: Sugó :: Sugó fórum-
Ugrás: